zboża ekspandowane

KONWENCJONALNE, EKOLOGICZNE I BEZGLUTENOWE

zboża ekspandowane

KONWENCJONALNE, EKOLOGICZNE I BEZGLUTENOWE

Blogerki kulinarne doceniają Soligrano!

« wróć

O naszej marce zaczyna robić się coraz głośniej. Ostatnio produkty Soligrano były testowane przez blogerów kulinarnych, którzy bardzo dobrze je ocenili.

Blogerzy kulinarni to wpływowa i niezwykle pomysłowa grupa użytkowników Internetu. Z ich porad i przepisów korzystają tysiące osób, szukających inspiracji, nowych smaków i nowości w gastronomii. W ostatnim czasie ci „internetowi kucharze” mieli okazję poznać bliżej produkty naszej marki. Dodatkowo przybliżyliśmy im proces ekspandowania, który jest nowością na polskim rynku.

Wyobraźnia kulinarna blogerów jest niesamowita, dlatego wiele przepisów z wykorzystaniem naszych ziaren nas po prostu bardzo pozytywnie zaskoczyło.

Przykładowe przepisy z blogów, z wykorzystaniem produktów Soligrano:

Na blogu „Zdrowie przez kuchnię” znajdziecie wyśmienity przepis na tatrę jaglaną z wykorzystaniem zbóż ekspandowanych, a także „Kinder Country”, czyli słodką przekąskę na bazie płatków owsianych i zbóż ekspandowanych, a wszystko otulone czekoladową polewą. Przepisy dostępne tutaj: http://zdrowieprzezkuchnie.pl/recenzja-produktow-od-soligrano/

Natomiast blog „Wilczkowy świat” proponuje przepis na fit ciasteczka z ziarnami ekspandowanymi, do których przygotowania wystarczy wykorzystać ekspandowaną komosę i proso oraz suszoną żurawinę, daktyle i słonecznika. Na dodatek ich przygotowanie jest bardzo proste i nie zabiera wiele czasu, a za to efekt powala. Przepis dostępny tutaj: http://www.wilczkowyswiat.pl/2017/07/ciasteczka-fit-z-ziarnami-ekspandowanymi.html

A co powiecie na wegański tatar? „Mama karmiąca” do jego przygotowania wykorzystała m.in. ekspandowane ziarna prosa. Przepis dostępny tutaj: http://www.mamakarmiaca.com.pl/2017/07/weganski-tatar.html

Jeśli szukacie przepisu na zdrowy deser, to koniecznie zapraszamy na blog „Z kuchni do kuchni”, na którym autorka pokazuje, jak wyczarować lekką i szybką słodką przekąskę na letnie dni. Przepis dostępny tutaj: http://www.zkuchnidokuchni.pl/2017/08/zdrowy-deser-z-ziarnami-idealny-na-upa.html

Dane kontaktowe

SOLIGRANO Sp. z o.o. Sp. K.
Dobroń
ul. Wrocławska 20
95-082 Dobroń
Polska

pokaż mapę


tel.: +48 43 655 51 11
fax: +48 43 655 51 12

KRS: 0000595786
NIP: 7312050508
REGON: 363471853

Formularz kontaktowy

* Pola oznaczone gwiazdką są wymagane